10 BIGU razlogov

10 BigU razlogov

10 RAZLOGOV, DA POSTANETE "BigU"

 1. "All you can learn" možnost e-učenja in izobraževanja v živo

  z različnih življenjskih in poslovnih področij, s čimer boste nenehno rasli in se razvijali v človeka, kot si že od nekdaj želite postati.
   

 2. Ekskluzivni, inovativni in visokokakovostni produkti

  so vam na voljo kar iz domačega naslonjača – prek spleta; do nji dostopate, ko želite, brez kakršnih koli dodatnih stroškov.
   

 3. Poleg dragocenih orodij za usvajanje znanja in veščin za uspeh

  na vseh področjih vašega življenja imate na voljo seminarje v živo s svetovnimi govorniki, druženje z motiviranimi ljudmi in strokovnjaki z različnih področij, s čimer postanete del ekskluzivnega kluba uspešnih ljudi.
   

 4. Kot član BigU akademije uživate vso podporo okolja in mentorstvo

  za trajno uresničevanje sprememb, ki prinašajo napredek v vaše življenje, vi pa postajate zgled in navdih drugim.
   

 5. Vsi člani BigU akademije z veseljem uporabljajo produkte

  in so navdušeni nad usvojenim znanjem in veščinami, tako da jih z veseljem priporočajo naprej. S tem ko priporočate rešitve za poslovno in osebnostno rast, pomagate ljudem, da postanejo boljši, uspešnejši in srečnejši, s čimer tudi vi soustvarjate boljšo družbo.
   

 6. Nova paradigma, na kateri je utemeljena poslovna strategija podjetja

  temelji na sedmih najbolj atraktivnih in najhitreje rastočih svetovnih panogah, zaradi česar si poleg znanja, osebnostne rasti in poznanstev lahko obetate tudi večje zaslužke ter popolno finančno neodvisnost.
   

 7. BigU akademija vsakemu članu postreže z menijem produktov

  po katerih je veliko povpraševanje, tako da vsak hitro najde koristi zase in se navduši. S tem vam je prihranjen napor za vzbuditev želje po nakupu, saj ta želja izhaja iz lastne potrebe po napredku vsakega posameznika.
   

 8. Vsak član BigU akademije se uči, zna, znanje deli z drugimi in se veseli napredka.

  Vse to v družbi pozitivnih enako mislečih nadarjenih ljudi, ki si med seboj pomagajo in se navdihujejo. Tudi ko gre za lasten posel, sta dostojanstveno delo in služenje denarja bistvo uspeha vsakega posameznika. Uspeti z integriteto.

   

 9. Z izdelanim trženjskim in distribucijskim modelom

  se vam ni treba obremenjevati, kako boste postavili svoj posel, kajti kot član BigU akademije uživate vso tehnično in vsebinsko podporo.
   

 10. Revolucionaren način kompenzacije

  kot ga še niste videli v nobenem mrežnem marketingu, prinaša težko pričakovano in pravično delitev dobička za nenehno rast posameznika, podjetja in družbe.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.