S kakovostnim izobraževanjem do 26% več prihodkov na zaposlenega

17.01.2017

Glavni cilj podjetij je hitro doseganje dobrih rezultatov. Za uspešno delovanje potrebujejo nadarjene zaposlene z ustreznim znanjem  in spretnostmi.  Vedno več se jih zaveda dejstva, da je dodatno usposabljanje zaposlenih nadvse pomembno za njihovo učinkovitost. Pomanjkanje nadgradnje znanja dokazano vodi v slabše rezultate.

IZOBRAŽEVANJE JE INVESTICIJA V PRIHODNOST

Sodobna družba nam vsakodnevno prinaša novosti, ki vplivajo na vsa področja našega življenja. Uspešna podjetja vedo, da morajo v strukturo delovanja stalno vpeljevati izboljšave, saj so le tako kos nenehnim novim zahtevam tržišča. Znanje je zagotovo konkurenčna prednost na vseh trgih.

Motivirani, samozavesti in usposobljeni delavci so eden izmed največjih potencialov podjetja. Vsak dober menedžer se zaveda, da dodatno izobraževanje ni strošek, temveč nujna naložba v prihodnost. S stalnim usposabljanjem zaposleni razvijajo različne sposobnosti, znanja in osebnostne motive, da lahko kompetentno opravljajo svoje delo tudi v zelo zahtevnem  poslovnem okolju.

VEDNO MANJ PODJETIJ SE ODLOČA ZA KLASIČNO IZOBRAŽEVANJE

Usposabljanje v predavalnicah in na seminarjih je zelo drago, delavci pa ne dosegajo optimalnih rezultatov. Izkazalo se je, da se do 85 % podjetjem investicija v tovrstna izobraževanja ni povrnila.
Ena izmed največjih slabosti klasičnega izobraževanja je časovna omejitev. Zaposleni se morajo izobraževalnega dogodka udeležiti na točno določen dan. Tisti, ki so odsotni zaradi bolezni, službenih  zahtev ali drugih obveznosti , snovi pogosto nimajo več priložnosti slišati.

Težava nastopi tudi takrat, ko udeleženci zaradi utrujenosti in stresa niso dovolj zbrani, zato predavanjem težje sledijo. Hitrost usvajanja učne snovi narekujejo drugi, zato se  pogosto manj naučijo, snov hitreje pozabijo in se soočajo s stresom. Kljub temu, da je gradivo večinoma kakovostno, so v različnih podjetjih opazili, da ni dovolj hitro posodobljeno, kar je v današnjem poslovnem svetu velika pomanjkljivost.

ZAKAJ JE E-IZOBRAŽEVANJE V PORASTU?

Naložba v kakovostno e-izobraževanje je lahko zelo dobičkonosna. Izkazalo se je, da imajo podjetja, ki svojim zaposlenim omogočajo e-učenje, v povprečju 26 % več prihodka na vsakega zaposlenega.
V nasprotju s klasičnim izobraževanjem, e-izobraževanje zaposlenim omogoča več nadzora nad učnim procesom. Večkrat si lahko ogledajo učno uro in sami narekujejo tempo učenja, kar vodi do 60 % hitrejšega učenja.

Vsako podjetje lahko učni načrt prilagodi lastnim potrebam, hitro in enostavno naloži nove vsebine, rezultate svojih zaposlenih pa spremlja na platformi. To pa vsekakor dokazano zagotavlja konkurenčno prednost. E-izobraževanje je idealna rešitev za vse, ki želijo izobražene in motivirane zaposlene z željo po znanju in doseganju boljših rezultatov.

IZOBRAŽEVALNA PLATFORMA PO VAŠI MERI

Imate poseben know-how, ki bi ga radi predali svojim kolegom? Jih želite nagovoriti ali posebej spodbuditi?

Z e-izobraževanjem imate možnost, da vaši zaposleni hitro in učinkovito usvojijo specifična znanja, ki so pomembna za vaše podjetje.

Nagovorite svoje zaposlene ali jim predajte znanje posneto iz profesionalnega studia.

BigU izobraževalna platforma ima na voljo poseben studio in profesionalno opremo, s katero lahko posnamete različne video vsebine, ki jih lahko po vaših željah prilagodimo in vključimo v izobraževalni sistem..

V profesionalnem studiu lahko posnamete nagovor, vsebino, ki se predvaja po končanem tečaju, čestitke in nasvete ob osvojitvi certifikata ali kar koli drugega, do česar lahko dostopajo tisti, ki se izobražujejo na platformi.

bigu platforma

Pomagamo vam ustvariti edinstvene e-izobraževalne vsebine za potrebe vašega podjetja. Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@biguacademy.com.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.