PREBUDITE ZMAGOVALCA V SEBI

ART. 335 - Razlika med uspešnimi in manj uspešnimi posamezniki je, da so se uspešni osvobodili določenih strahovskrbi in omejujočih prepričanj, ki so jih ovirali pri njihovi osebni sreči in tudi vplivali na njihovo učinkovitost.

Cena

16,68 €

Kaj je uspeh?

Uspeh – beseda, ki ima toliko različnih pomenov za vsakega izmed nas. Na žalost o uspehu večina ljudi le sanja, saj je malo tistih, ki ga dosežejo. Zapomnite si, da je v življenju pomembno ne le to, kar veste, ampak predvsem to, kaj boste s tem, kar veste, naredili. Najpomembnejša je akcija. Uspeh je odvisen samo od tega, kako razmišljate. Uspeh preprosto pomeni doseganje rezultatov.

Mislite in delujte kot zmagovalci

Na koncu je pomembno le to, kdo in kaj ste postali zaradi tega, kar ste dosegli. Pomembna je vaša osebnost. Če ste na področju čustev, odnosov, zdravja, denarja, poklicne kariere prišli na določeno raven in želite narediti korak naprej, potem je nujno, da začnete vsaj nekatere stvari delati na drugačen način, kot ste jih do zdaj. Če želite napredek v svojem življenju, morate poizkusiti kaj novega.

Format: mehka vezava, 14,5 x 20,5
Število strani: 119
Leto izdaje: 2007

 
BigU dogodki za popolno življenjsko transformacijo.

Na BigU dogodkih boste usvojili miselno naravnanost, ki vodi k uspehu, blaginji, obilju in bogastvu. Naučili se boste osvoboditve pred negativnostjo, dvomom, nezaupanjem in se osvobodili vseh omejitev, ki vas zadržujejo tam, kjer ste trenutno. Vse na zabaven in uporaben način. Poleg tega si boste zgradili neprecenljivo mrežo prijateljev in mentorjev za uspeh.

Prejmite BigU Academy Master Certificate

 

Da bi pridobii BigU Academy Master Certificate morate imeti končane programe in pridobljene naslednje certifikate:

    • BigU Life System Certification e-Course
    • BigU Breakthrough Conference
    • BigU Global Entrepreneurship Conference
    • BigU Inner Circle Coaching Cruise
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.