7 skrivnosti motivAkcije

ART. 301 - Vzemite v roke zemljevid in kompas in odkrijte mojstrovino svojega življenja.

Cena

19,97 €

Uspeh in zadovoljstvo sta dva različna pojma. Veliko je takih, ki so uspešni in bogati, niso pa zadovoljni. Pa tudi takih, ki so zadovoljni s tem, kar imajo, vendar niso uspešni in bogati oziroma brez finančnih problemov. Za zadovoljstvo v življenju moramo obvladovati več področij (zdravje, čustva, denar, kariero ipd.). Če želimo vsa ta področja dvigniti na višjo raven v svojem življenju, si moramo zastaviti dovolj visoke cilje in biti dovolj motivirani, da jih lahko dosežemo.

VAŠA NARAVNANOST DOLOČA SMER, V KATERO SE BOSTE GIBALI

Ste se kdaj vprašali, ali je vaša smer gibanja skozi življenje prava? Ali ste morda vključili avtopilota in se prepustili vožnji skozi življenje? Vožnja je udobna, vse dokler ne trčimo ob kakšen problem. A prav vsi imamo moč, da spremenimo višino leta in smer, v katero se gibljemo v našem življenjuVaše mnenje o vas samih je vaš avtopilot.

O TEM GOVORI KNJIGA 7 SKRIVNOSTI motivAKCIJE …

VSE JE ODVISNO OD VAS. VSE, KAR BI V ŽIVLJENJU RADI DOSEGLI, IMELI IN VIDELI, PA JE ODVISNO OD MOTIVACIJE. ŽIVLJENJE NIMA NOBENEGA SMISLA, RAZEN TISTEGA, KI MU GA PRIPIŠEMO SAMI.

Format: mehka vezava, 15,5 x 23,5
Število strani: 285
Leto izdaje: 2002

 
BigU dogodki za popolno življenjsko transformacijo.

Na BigU dogodkih boste usvojili miselno naravnanost, ki vodi k uspehu, blaginji, obilju in bogastvu. Naučili se boste osvoboditve pred negativnostjo, dvomom, nezaupanjem in se osvobodili vseh omejitev, ki vas zadržujejo tam, kjer ste trenutno. Vse na zabaven in uporaben način. Poleg tega si boste zgradili neprecenljivo mrežo prijateljev in mentorjev za uspeh.

Prejmite BigU Academy Master Certificate

 

Da bi pridobii BigU Academy Master Certificate morate imeti končane programe in pridobljene naslednje certifikate:

    • BigU Life System Certification e-Course
    • BigU Breakthrough Conference
    • BigU Global Entrepreneurship Conference
    • BigU Inner Circle Coaching Cruise
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.