• JIM ROHN, podjetnik in pisatelj

  "S formalno izobrazbo lahko dobite službo, s samoizobrazbo lahko zaslužite bogastvo."
  Saznajte više »
   
 • ROBERT KIYOSAKI, poslovnež, investitor in pisatelj

  "Če ste oseba z velikimi sanjami in bi radi tudi drugim ljudem pomagali uresničiti njihove sanje, potem je mrežni marketing vsekakor posel za vas. Sprva ga lahko opravljate samo občasno, ko pa se obseg vašega poslovanja poveča, pa lahko drugim pomagate začeti njihov posel. To je vsekakor hvalevredna vrednota – posel in ljudje, ki drugim pomagajo uresničiti sanje."
  Saznajte više »
   
 • DONALD TRUMP, poslovnež

  "Mrežni marketing je dokazano zelo donosen vir zaslužka. Poznamo izjemne primere uspeha, doseženega z marljivostjo, entuziazmom in pravim produktom ob pravem času. Moj nasvet glede mrežnega marketinga je, da naredite raziskavo in se z vsemi močmi posvetite produktu. Pristno navdušenje je namreč težko prekositi, zato imate veliko verjetnost, da vam uspe."
  Saznajte više »
   
 • DEREK BOK, bivši rektor Univerze Harvard

  "Če misliš, da je izobrazba draga, potem poskusi nevednost."
  Saznajte više »
   
 • NORMAN LEVINE, večkrat nagrajeni zavarovalniški podjetnik, mednarodno iskani govornik

  "Smiljan je oseba, ki jo resnično občudujem, saj dela samo prave stvari. Razume bistvo tega posla, verjame v to, kar počne, mar mu je za druge, razume njihove občutke, je sočuten in deli svojo modrost in znanje."
  Saznajte više »
   
 • MARK VICTOR HANSEN, svetovno znani pisec knjig

  "Ta človek je vizionar, vodja, ki vidi več potenciala za vas, kot ste ga kdaj videli sami zase. Več potenciala za vaše podjetje ali organizacijo, družbo ali državo, kot ste ga kdaj videli sami. On ustvarja spremembe. Prižgal je baklo, ki osvetljuje večjo, boljšo, svetlejšo, bolj čudovito in navdušenja vredno prihodnost za vas same in vse druge. Vesel sem, da lahko rečem, da je Smiljan moj dober prijatelj."
  Saznajte više »
   
 • DAVE LAHKANI, ameriški predavatelj in avtor knjige Prepričevanje

  "Od Aleša Lisca sem se naučil več kot prej vse svoje življenje. Slovenci imate v njem nacionalni vir znanja, pravi zaklad! Od njega bi se moral učiti vsak lastnik podjetja. Je nekdo, ki lahko spremeni vaš posel na bolje. Njegove ideje so utemeljene, dobičkonosne in preprosto uresničljive v praksi. Aleš ima znanje, ki ga ne morete najti nikjer na svetu. Ta vir znanja imate zdaj na dosegu roke."
  Saznajte više »
   
 • TERRI LEVINE, ameriška mojstrica coachinga

  "Poznam in občudujem veliko ljudi s področja marketinga. Toda v znanje in osebnost Aleša Lisca sem se dobesedno zaljubila. Ne le da zame predstavlja pomemben vir novega znanja, od Aleša se resnično želim še naprej učiti. Veselim se napredka in uspeha, ki ga dosegam s pomočjo njegovih idej."
  Saznajte više »
   
 
Prikaži stranice
SLAŽEM SE

Ova stranica koristi kolačiće kako bi ispravno radila

Pretraživanjem stranice se slažete, da možemo koristiti kolačiće u cilju vašeg boljeg iskustva sa našom stranicom. Za naše analize koristimo Google Analytics, koji u tu svrhu koriste kolačiće. (izbriši GA kolačiće). Više o kolačićima.