Cryptocurrency for investors


We are presenting to you our third crypto course – Crypto for Investors. This online video course was developed by one of the biggest crypto experts, Mr. Simon Karakaš, who has been involved in the crypto market from the very beginning.

Simon Karakaš prepared the third guide for you. This course focuses more on investing in cryptocurrencies, trading... Also you will get new knowledge about ICO opportunities and how to recognize good ICO. 

Crypto for Investors

  1. Introduction - Summary
  2. Introduction to Trading
  3. Crypto Market Specifics
  4. Analsys and Preparation
  5. ICO Opportunities
  6. ICO Process
  7. Recognizing Good ICOs

 


Cryptocurrency for investors

 
Produkt Količina Skupaj
CryptoCurrency for investors
18,03 €
Odstrani vse 18,03 €

Vnesite kodo za popust:

Cena brez DDV: 18,03 €
Davek 22.00%: 3,97 €
Za plačilo: 22,00 €
 
 

Vnesite podatke naročila

Podatki za kreditno kartico

Plačevanje s kreditnimi karticami poteka prek ponudnika Paywiser, tako da je za varnost poskrbljeno. Podatkov vaše kreditne kartice NE shranjujemo v naši bazi, temveč so nemudoma poslani na Paywiser za realizacijo plačila.
Pri naročnini na naročniške izdelke BigU se obdobje začne ob nakupu, obračunava se pa ob izteku obdobja. Vaša naročnina se ob preteku samodejno obnovi, razen če jo prekličete pred datumom bremenitve. Za preklic mesečne naročnine se obrnite na podporo za stranke BigU na naslov info@biguacademy.com.
Navodila za plačevanje s kreditno kartico

Vnesite vaše podatke

Podatki vašega podjetja

Izberite geslo za dostop do internih strani

Dodatne opombe

Strinjanje s pogoji

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.