Cryptocurrency technical basics


We are presenting to you our first crypto course – Cryptocurrency Technical Basics. This online video course was developed by one of the biggest crypto experts, Mr. Simon Karakaš, who has been involved in the crypto market from the very beginning.

Simon Karakaš prepared a guide to Bitcoin and altcoin from the beginning to the present. It covers everything from mining, differences and how we access cryptocurrencies. In this course you will find all the answers to the questions you were asking yourself about cryptocurrencies. You will get all the basics you need to understand the crypto market.

Crypto Technical Basics (Chapters)

  1. Introduction
  2. Summary - Basics of Crypto
  3. How do I access Bitcoin (crypto)
  4. Mining
  5. Proof of stake
  6. Speed of blockchain
  7. Crypto - differences
  8. Ethereum and tokens
  9. Tokens – ICO

Cryptocurrency technical basics

 
Produkt Količina Skupaj
CryptoCurrency technical basics
16,37 €
Odstrani vse 16,37 €

Vnesite kodo za popust:

Cena brez DDV: 16,37 €
Davek 22.00%: 3,60 €
Za plačilo: 19,97 €
 
 

Vnesite podatke naročila

Podatki za kreditno kartico

Plačevanje s kreditnimi karticami poteka prek ponudnika Paywiser, tako da je za varnost poskrbljeno. Podatkov vaše kreditne kartice NE shranjujemo v naši bazi, temveč so nemudoma poslani na Paywiser za realizacijo plačila.
Pri naročnini na naročniške izdelke BigU se obdobje začne ob nakupu, obračunava se pa ob izteku obdobja. Vaša naročnina se ob preteku samodejno obnovi, razen če jo prekličete pred datumom bremenitve. Za preklic mesečne naročnine se obrnite na podporo za stranke BigU na naslov info@biguacademy.com.
Navodila za plačevanje s kreditno kartico

Vnesite vaše podatke

Podatki vašega podjetja

Izberite geslo za dostop do internih strani

Dodatne opombe

Strinjanje s pogoji

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.