Cryptocurrency: The System

We are presenting to you our second crypto course – Cryptocurrency: The System. This online video course was developed by one of the biggest crypto experts, Mr. Simon Karakaš, who has been involved in the crypto market from the very beginning.

Simon Karakaš prepared the second guide for you. This course focuses more on the economical view of the market and trading basics. You will learn the basic idea of cryptocurrencies and how to implement them in the real world. We cover the hottest topics like ICO's and earning opportunities that this field offers.

 

Crypto: The System

  1. Introduction
  2. Summary
  3. Bitcoin - The Idea
  4. Bitcoin - The Economy
  5. ICO economy
  6. Trading Opportunities
  7. Market Manipulation
  8. Mining Economy
  9. Market Analysis
  10. Stay safe

 


Cryptocurrency: The System

 
Produkt Količina Skupaj
CryptoCurrency the system
19,67 €
Odstrani vse 19,67 €

Vnesite kodo za popust:

Cena brez DDV: 19,67 €
Davek 22.00%: 4,33 €
Za plačilo: 24,00 €
 
 

Vnesite podatke naročila

Podatki za kreditno kartico

Plačevanje s kreditnimi karticami poteka prek ponudnika Paywiser, tako da je za varnost poskrbljeno. Podatkov vaše kreditne kartice NE shranjujemo v naši bazi, temveč so nemudoma poslani na Paywiser za realizacijo plačila.
Pri naročnini na naročniške izdelke BigU se obdobje začne ob nakupu, obračunava se pa ob izteku obdobja. Vaša naročnina se ob preteku samodejno obnovi, razen če jo prekličete pred datumom bremenitve. Za preklic mesečne naročnine se obrnite na podporo za stranke BigU na naslov info@biguacademy.com.
Navodila za plačevanje s kreditno kartico

Vnesite vaše podatke

Podatki vašega podjetja

Izberite geslo za dostop do internih strani

Dodatne opombe

Strinjanje s pogoji

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.