MotivAkcija zdaj!

ART. 308 - Edinstveni motivakcijski paket za življenje po vaši meri – MotivAkcija ZDAJ!

Cena

39,60 €

S paketom MotivAkcija ZDAJ! se zabavno in preprosto naučite prepoznati in aktivirati potenciale v poklicnem in zasebnem življenju. Kdaj, če ne zdaj, je pravi čas, da prenehate omahovati in se spraševati, ali ste dovolj dobri, da lahko zmagate v tej igri življenja? Moč, da se razvijete in izboljšate svoje potenciale, je namreč v vaših rokah.

V paketu MotivAkcija ZDAJ! dobite vse potrebno, da zaživite življenje, kot si želite:

 • Najnovejšo Smiljanovo knjigo MotivAkcija brez meja, s katero ostanete motivirani in pripravljeni na akcijo tudi v najtežjih trenutkih.
 • CD 12 skrivnosti uspešnih ljudi, ki vas korak za korakom uči, kako postanete uspešni na vseh področjih vašega življenja.

Poleg tega še prejmete dodaten BONUS:

 • Univerzalen Priročnik za postavljanje in doseganje ciljev, tako da boste v življenju znali prepoznati in zgrabiti prave priložnosti.
 • BON za 1-mesečno članstvo v PRVI ON-LINE MOTIVAKCIJSKI SKUPNOSTI »E-UNIVERZA USPEHA«, kjer lahko vseskozi interaktivno razvijate svoj potencial.
 • MotivAkcijsko kartico z osebno kodo za BREZPLAČNO članstvo v klubu MotivAkcija ZDAJ!
 • Dosmrtni 10-odstotni popust (ob navedbi osebne kode z MotivAkcijske kartice) na vse Smiljanove produkte.

Zahtevajte več od življenja in se pridružite številnim, ki so z MotivAkcijo ZDAJ! uresničili svoje cilje in začeli živeti svoje življenje!


Format: trda vezava, 16 x 24
Število strani: 253
Leto izdaje: 2012

 
BigU dogodki za popolno življenjsko transformacijo.

Na BigU dogodkih boste usvojili miselno naravnanost, ki vodi k uspehu, blaginji, obilju in bogastvu. Naučili se boste osvoboditve pred negativnostjo, dvomom, nezaupanjem in se osvobodili vseh omejitev, ki vas zadržujejo tam, kjer ste trenutno. Vse na zabaven in uporaben način. Poleg tega si boste zgradili neprecenljivo mrežo prijateljev in mentorjev za uspeh.

Prejmite BigU Academy Master Certificate

 

Da bi pridobii BigU Academy Master Certificate morate imeti končane programe in pridobljene naslednje certifikate:

  • BigU Life System Certification e-Course
  • BigU Breakthrough Conference
  • BigU Global Entrepreneurship Conference
  • BigU Inner Circle Coaching Cruise
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.